Šest načina da uredite malo kupatilo

среда, 28 марта 2018 by
Šest načina da uredite malo kupatilo

Ukoliko posedujete malo kupatilo, sigurno ste već razmišljali kako da uštedite prostor i učinite da ono izgleda veće. Kupatilo može biti najmanja prostorija u vašem stanu, ali to ne znači da zbog toga nećete moći da ga uredite. Uz pomoć nekoliko trikova, svaki prostor možete iskoristiti maksimalno i vizuelno ga povećati.

(више…)

Kako izabrati odgovarajuću tuš kabinu?

четвртак, 08 марта 2018 by

Tuš kabine predstavljaju jedan od najuočljivijih elemenata kupatilskog nameštaja, i svakako su prva stvar koju u njima primetite. Stoga je važno da taj prvi utisak bude i pozitivan. Dizajn tuš kabine može u potpunosti transformisati izgled vašeg kupatila, i učiniti ga mestom za opuštanje i “punjenje baterija”. S druge strane, izbor neadekvatne tuš kabine može učiniti da vaše kupatilo izgleda manje, pretrpano stvarima i haotično. Međutim, ma koliko mi to želeli nije svaka tuš kabina namenjena svakom kupatilu. Vaš izbor će umnogome zavisti od izgleda i veličine vašeg kupatila, ali ne smete zaboraviti ni vaše potrebe i želje.

(више…)

Vodokotlići – važan element kupatilskog nameštaja

петак, 21 августа 2015 by
ugradni vodokotlic

Kada razmišljamo o opremanju kupatila, većina ljudi ima na umu uglavnom dve stvari:

a) sitnice sa kojima ćete kupatilu dati vašu ličnu notu i samim tim ga personalizovati;

ili b) one najuočljivije detalje: podne i zidne pločice.

Međutim pre nego što se upustite u “završne radove” dekorisanja i kupovine ukrasa za kupatilo, bilo bi dobro da svom kupatilu obezbedite njegovu osnovnu namenu – funkcionalnost i privatnost. I dok mnogi od nas na početku radova ne razmišljaju dovoljno o ulozi vodokotlića (bar sve dok oni ne počnu da stvaraju probleme) njegovo mesto u kupatilu je zaista bitno.

(више…)

TOP